Skrattets vecka!

Tänk vad härligt det är att skratta.
Att skratta så att man får värk i magen och ont i kinderna av att mungiporna har varit uppe för länge. Vi borde oftare göra saker som får oss glada. Förra veckan så fick jag skratta gott vid tre tillfällen.

Det första var när jag var på Kay Pollaks föreläsning. Hög igenkänningsfaktor och många härliga skratt om hur vi människor är och hur vi fungerar. Enligt honom så är det  vårt ego som gör att vi oftare i livet väljer lidande istället för lycka. Han gav oss många verktyg och tankar om hur vi oftare kan välja glädjen istället.

Andra tillfället skrattade jag faktiskt åt mig själv.
Det uppstod en så tokig situation när jag var lite stressad iväg för att hämta min dotter på dagis. Jag hade precis vaknat efter att ha jobbat natt och när jag skulle iväg så ringde min man. I farten så pratade jag med honom samtidigt som jag satte mig i bilen och körde iväg. När jag kommit ca 500 meter så bröts helts plötsligt samtalet. Jag svor över Tele 2´s taskig mobil teckning och samtidigt i andra änden gjorde min man detsamma. När jag skulle prova att ringa på nytt upptäcker jag att jag pratat i hemtelefonen istället för mobilen. Väl hemma ringde jag skrattandes upp min man och förklarade vad jag hade gjort. Jag kanske var trött men jag skrattade så att jag grät. Mina barn såg lite oroande på mig och undrade hur det var med mig egentligen.

I fredags var jag och min son på Big Comedy med Peter Wahlbeck, David Batra, Petra Mede, Henrik Schyffert, Johan Glans, Johan Reborg och Lenni Norman. Även där flera timmars skratt. Bäst var nog David Batra med hög igenkänningsfaktor och Schyffert med sin brutala humor som oftast befanns sig under bältet. Denna kväll var absolut inget för känsliga människor, men för min son och jag som har exakt samma humor, typ Nile City, så var detta en höjdarkväll.

I kväll är det valborgsmässoafton. Det ser för en gång skull ut att bli en varm valborg. Hoppas ni alla får en bra helg!


Tyra och jag Valborg för två år sedan, fascinerade av alla raketer och fyrverkerier.


Kommentarer
Postat av: TT

Ja, ibland blir det snurrigt! Jag var ner och gav sambon pengar när han svängde förbi jobbet.

Han skulle nämligen besikta min bil.

När jag var på väg in igen ringde han upp, det var nåt han hade glömt säga... och jag fumlade med nycklar och tyckte jag saknade nåt.

Mer herre gud, min mobil är borta! La jag den i bilen, frågade jag honom.

Eh... (tystnad)... du pratar i den, sa han till sist.

Då kände jag mej dum! :D

Ha en fin helg i solen, kram!

2009-05-01 @ 12:00:28
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hejsan!

Det bidde inga musslor.

Nästa vecka ska de röka musslo, men jag vill ha musselsoppa ju, hihi.

Hoppas du får en härlig lördag!

KRAM

2009-05-02 @ 14:46:05
URL: http://kattis11.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0